Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!

Dr. Bakk Sándor - kardiológus, belgyógyász főorvos

Kardiológiai magánrendelésünkön több évtizedes tapasztalattal és a legmodernebb vizsgálati eszközökkel rövid idő alatt felállítjuk a pontos diagnózist.

Előjegyzés alapján várakozási idő nélkül komplex kardiológiai vizsgálatot végzünk.

- Szívgyógyászati szakvizsgálat:
Az alapvizsgálat során elvégezzük a szívpanaszok hátterének teljes körű kivizsgálását és kezelési javaslatot adunk - kórelőzmény felvétel, fizikális vizsgálat, nyugalmi EKG és szívritmuselemzés, pulzoximetria, szívultrahang és doppler vizsgálat. Továbbá szükség esetén terheléses EKG vizsgálat, 24 órás vérnyomás mérés és kockázatelemzés, 24-72 órás EKG holter monitorozás, érszűkület és szívizotóp vizsgálatok.

- Szívbetegségek vizsgálata, kezelése:
Diagnosztizált szívbetegek esetén időszakos felülvizsgálat, kezelési javaslat szükséges a stabil állapot megőrzéséhez, a további romlás megakadályozásához. Szívbillentyű betegség, lezajlott szívinfarktus, szívkatéterezés, szívműtét után, szívritmuszavarok, szívelégtelenség, magasvérnyomás, szívtágulat esetén szükséges a rendszeres kardiológiai követés.

- Szívultrahang vizsgálat:
A fájdalommentes vizsgálat során új beszerzésű, nagy felbontású ultrahangos berendezés segítségével mozgóképet látunk a szívről, látjuk szívbillentyűket, a szívüregeket, a szívüregeket határoló falakat. Így ki tudjuk zárni a szívbillentyűk betegségeit, a kóros irányú véráramlást. Lényeges vizsgálat a szívinfarktuson átesett betegek ellenőrzésében, illetve az infarktus megelőzésében. Láthatóvá válnak a szívet érintő vérrögök, felgyűlt folyadék.

- Szívritmus szabályzó (pacemaker) előjegyzés:
Amennyiben a ritmuszavar gyógyszeres kezelése nem vezet megfelelő eredményhez, akkor invazív, kisműtétes beavatkozásra katéteres ablációra, vagy ritmusszabályzó beültetésére lehet szükség. Ebben az esetben előzetes egyeztetés, helybiztosítás után utaljuk betegeinket.

- Szívkatéter előjegyzés:
A koszorúér szűkület és súlyosabb, műtétet igénylő szívbillentyű betegségek esetén szívkatéteres vizsgálatokra lehet szükség, amennyiben a gyógyszeres kezelés már nem elegendő.
A vizsgálati leletek alapján, előzetes egyeztetés, helybiztosítás után katéteres centrumba utaljuk a betegeinket.

- Szív érrendszeri rizikóbecslés:
Kórelőzmény, családi anamnézis, laborlelet és általános állapot felmérést követően, non invazív vizsgálatokat végzünk, melynek segítségével panaszmentes betegnél is érrendszeri kockázatot adunk meg és az eredmény függvényében további javaslatot adunk.

- Kerékpár terheléses EKG:
Az EKG vizsgálat kardiológiai kivizsgálás után, orvosi felügyelet alatt történik, melynek során különböző terhelési szintek mellett a szív állapota vizsgálható. Képet kapunk a szív terhelhetőségéről, a szívritmus zavarokról, a szívizmok vérellátási zavarairól, a mellkasi fájdalmak lehetséges okairól, stb.

- 24 órás vérnyomásmérés (ABPM):
A vérnyomás mérése 24 órán át kerül rögzítése, a mindennapos tevékenységeink végzése közben.
A vérnyomás napon belüli természetes változását befolyásolja a stressz, aktivitás és az étkezés is.
A 24 órás vérnyomásmérés a rövid ideg tartó vérnyomás ingadozások, kiugrások vagy tartósabb emelkedések kimutatására szolgál.

- 24 órás EKG vizsgálat, Holter EKG:
A kardiológiai kivizsgálás lehetséges diagnosztikai vizsgálata a 24 órás EKG mérés a Holter vizsgálat. A Holter készülék azonos a vizsgálatok során használt EKG-készülékkel.

- Angiológiai vizsgálat:
Angiológiai vizsgálat keretében a végtagi artériák és a vénák betegségeit vizsgáljuk, ami lehet érszűkület, trombózis, visszértágulat, stb. Az angiológiai vizsgálat fájdalom és kockázatmentes, segítségével fel tudjuk deríteni az érrendszeri kockázatokat.

- Kardiológiai gyógyszerrendelés:
A szívbetegségekben alkalmazható gyógyszerek alapos körültekintést igényelnek. A beteg szív státusza és az egyes gyógyszerekkel történő alkalmazhatóság is szakorvosi vizsgálatot igényel.

TOVÁBBI VIZSGÁLATAINK, SZŰRÉSEINK, KEZELÉSEINK:
Belgyógyászati szakvizsgálat, menedzser szűrés, bőrgyógyászati, endokrinológiai, neurológiai, diabetológiai, angiológiai és komplex ultrahang diagnosztikai szakrendeléseinken vérnyomás beállítás és magas vérnyomás kezelés, vércukor beállítás, érszűkületes panaszokkal, dietetikai tanácsadással, ideggyógyászati panaszokkal, pajzsmirigy betegségek kezelésével várjuk a pácienseket.

Elérhetőségek

Cím
Váci Mihály u. 18.
4400 Nyíregyháza

Tevékenységek, szolgáltatások

Tevékenység Angiológus szakorvos
Tevékenység Belgyógyász
Tevékenység Belgyógyász magánrendelés
Tevékenység Belgyógyász szakorvos
Tevékenység Belgyógyász szakorvosok
Tevékenység Belgyógyászat
Tevékenység Cukorbetegség kezelése
Tevékenység EKG vizsgálat
Tevékenység Érrendszeri betegségek
Tevékenység Érszűkület
Tevékenység Érvizsgálat
Tevékenység Hipertónia
Tevékenység HOLTER vizsgálat
Tevékenység Kardiológia
Tevékenység Kardiológus
Tevékenység Kardiovasculáris betegség
Tevékenység Lábdagadás
Tevékenység Magánrendelés
Tevékenység Magas vérnyomás
Tevékenység Mellkasi fájdalom
Tevékenység Menedzserszűrés
Tevékenység Orvosok, szakorvosok
Tevékenység Ritmuszavar
Tevékenység Szívbetegség
Tevékenység Szívdobogás
Tevékenység Szívgyengeség
Tevékenység Szívgyógyász
Tevékenység Szívkatéter
Tevékenység Szívpanasz
Tevékenység Szívultrahang
Tevékenység Szívzörej
Tevékenység Terheléses EKG
Tevékenység Vérnyomásmérés

Szakemberek, Üzletek, Szolgáltatások, Orvosok Önhöz közel!